Sekite mus socialiniuose tinkluose:

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

๐—ก๐—”๐—จ๐—๐—” ๐—ฝ๐—ฎ๐˜๐˜†๐—ฟ๐—ถ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฒฬ‡ ๐—ฑ๐—ฒฬ‡๐—บ๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜‚๐—บ๐˜‚ (๐— ๐—œ๐—ก๐——๐—™๐—จ๐—Ÿ๐—ก๐—˜๐—ฆ๐—ฆ) ๐—ถ๐—ฟ ๐—ธ๐—ผ๐—ด๐—ป๐—ถ๐˜๐˜†๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ฒ๐—น๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ผ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—ท๐—ฎ ๐—ด๐—ฟ๐—ถฬจ๐˜€๐˜๐—ฎ ๐—ฆ๐—ง๐—ฅ๐—˜๐—ฆ๐—ข ๐—ฉ๐—”๐—Ÿ๐——๐—ฌ๐— ๐—ข ๐—ด๐—ฟ๐˜‚๐—ฝ๐—ฒฬ‡

6 gruodลพio, 2022 @ 8:00 am - 24 sausio, 2023 @ 5:00 pm

๐—ฅ๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฎ ๐—ก๐—”๐—จ๐—๐—” ๐—ฝ๐—ฎ๐˜๐˜†๐—ฟ๐—ถ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฒฬ‡ ๐—ฑ๐—ฒฬ‡๐—บ๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜‚๐—บ๐˜‚ (๐— ๐—œ๐—ก๐——๐—™๐—จ๐—Ÿ๐—ก๐—˜๐—ฆ๐—ฆ) ๐—ถ๐—ฟ ๐—ธ๐—ผ๐—ด๐—ป๐—ถ๐˜๐˜†๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ฒ๐—น๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ผ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—ท๐—ฎ ๐—ด๐—ฟ๐—ถฬจ๐˜€๐˜๐—ฎ ๐—ฆ๐—ง๐—ฅ๐—˜๐—ฆ๐—ข ๐—ฉ๐—”๐—Ÿ๐——๐—ฌ๐— ๐—ข ๐—ด๐—ฟ๐˜‚๐—ฝ๐—ฒฬ‡.
โœ…ย Pradลพia 2022 m. gruodลพio 6 d. โ€“ pabaiga 2023 m. sausio 24 d..
Uลพsiฤ—mimai vyks ON-LINE, labai patogioje vartotojui ZOOM platformoje, antradienio vakarais, nuo 18.30 iki 21.00 val.
โ€ผRegistruotis ฤฏ grupฤ™ galite ฤia :ย https://bit.ly/3TlL7rc
Kaip (su)gyventi su patiriamu stresu ir iลกlikti ramiam ir sveikam ลกiais skubฤ—jimo ir ฤฏtampos laikais?
——————————–
โœ…Tai patyriminiลณ mokymลณ programa, skirta streso ir nerimo valdymui, ฤฏtampos maลพinimui, psichologinio atsparumo ir darbingumo didinimui, profesinio perdegimo ir depresijos atkryฤio prevencijai, gyvenimo kokybei gerinti, vidinei ramybei ir pusiausvyrai atstatyti.
Kurso programa parengta taip, kad nuolat skubanฤiame pasaulyje stresฤ… ir iลกลกลซkiลณ patiriantis ลพmogus ฤฏgautลณ nuoseklios patirties ir ฤฏgลซdลพiลณ, kaip galima atsipalaiduoti, nuraminti emocijas, kaip net sunkiose situacijose galima stabtelti ir priimti naudingus sprendimus, o sudฤ—tingus gyvenimo pokyฤius ar potyrius โ€“ su atjauta ir meile sau.
——————————–
โœ…PROGRAMฤ„ SUDARO:
โ€ข ฤฎvadinฤ— paskaita
โ€ข 8 vakariniai 3 ak. val. trukmฤ—s uลพsiฤ—mimai kartฤ… savaitฤ—je antradieniais
โ€ข Intensyviลณ praktikลณ โ€žMindfulness dienaโ€œ
โ€ข Individuali ฤฏvadinฤ— konsultacija
——————————–
โœ…ย Mindfulness dienฤ… ves ir ฤฏvadinฤ™ paskaitฤ… pateiks gydytojas-psichoterapeutas dr. J. Neverauskas.
Uลพsiฤ—mimus ves Edita Tamulienฤ—, sertifikuota mindfulness mokytoja, LSMU ฤฎsisฤ…moninimu grฤฏstos kognityvinฤ—s terapijos konsultantฤ—, sveikatinimosi sistemos, apjungianฤios judesฤฏ, meditacijฤ… ir akupresลซrฤ… mokytoja. Lektorฤ— net tik nuolat veda grupinius uลพsiฤ—mimus, konsultuoja individualiai, bet aktyviai prisideda prie mindfulness metodo populiarinimo ir yra ฤฏsisฤ…moninimu grฤฏstos psichologijos asociacijos valdybos narฤ—.
โœ…ย Kฤ… sako mokytoja apie savo patirtฤฏ praktikuojant mindfulness, klausykite ฤia:
https://youtu.be/ME6Yg–Vmkk
Daugiau apie mokytojฤ…ย www.animo.lt
โ€ผย Registruotis kvieฤiame uลพpildลพius ลกiฤ… formฤ… :ย https://bit.ly/3TlL7rc
Uลพsiregistravus su Jumis susisieksime dฤ—l individualios konsultacijos laiko.
Iลกsamesnฤ— informacija :tel. +370 682 15454, el.paลกtu info@animo.lt
——————————–
โœ…ย MOKYMลฒ KAINA:
Viso kurso kaina (8 vakariniai uลพsiฤ—mimai + ฤฏvadinฤ— konsultacija+ mindfulness diena) โ€“ 199 eur.
ฤฎvadinฤ—s konsultacijos kaina โ€“ 19 eur (jei apsisprendลพiama dalyvauti visame kurse, ลกi kaina ฤฏskaiฤiuojama ฤฏ viso kurso kainฤ…).
ฤฎvadinฤ— paskaita – nemokamai.
Dalyvaujantys programoje, gaus specialiฤ…jฤ… nuorodฤ… ฤฏ paskaitos ฤฏraลกฤ…, kurฤฏ galฤ—s iลกklausyti sau patogiu metu iki kurso pradลพios.
Mindfulness diena โ€“ 29 eur – kurso dalyviams ฤฏskaiฤiuota ฤฏ viso kurso kainฤ….
——————————–
PAPILDOMAI GAUNAMA:
1. Mokymo dalyviai gauna iลกsamiฤ… mokymลณ medลพiagฤ…, 10 meditacijลณ garso ฤฏraลกus.
2. Mokymลณ dalyviai gauna mokymลณ baigimo paลพymฤ—jimus.
KAS RODO, KAD ESATE PASIRUOล ฤ˜ ล IAI PROGRAMAI?
โ€ข Jums nepatinka, kaip jauฤiatฤ—s ir esate pasiruoลกฤ™ dฤ—ti pastangas, kad situacija keistลณsi.
โ€ข Norite/gebate mokytis ir dฤ—ti reguliarias pastangas.
โ€ข ฤฎ savo dienotvarkฤ™ galฤ—site ฤฏtraukti bent 20 min. laiko kasdieninฤ—ms pratyboms.
PO PROGRAMOS TIKฤ–TINI POKYฤŒIAI:
โ€ข Didฤ—ja gebฤ—jimas suvaldyti stresines situacijas
โ€ข Maลพฤ—ja emocinio, priepuolinio valgymo
โ€ข Didฤ—ja vidinฤ— ramybฤ— ir psichologinis stabilumas
โ€ข Gerฤ—ja miegas, maลพฤ—ja lฤ—tiniai skausmai
โ€ข Gerฤ—ja santykiais su svarbiais ลพmonฤ—mis
โ€ข ฤฎgaunama emocinio lankstumo ir stabilumo
โ€ข Gerฤ—ja gebฤ—jimas pastebฤ—ti savo poreikius
โ€ข Maลพฤ—ja fizinฤ— ir emocinฤ— ฤฏtampa
โ€ข Didฤ—ja pasitikฤ—jimas savimi, kantrybฤ—
——————————–
โœ…ย KAM ล I PROGRAMA NEREKOMENDUOJAMA?
Uลพsiฤ—mimai nerekomenduojami asmenims, turintiems psichoziniลณ sutrikimลณ, ลกiuo metu iลกgyvenantiems sunkios depresijos epizodฤ… arba kฤ… tik patyrusiems sunkiฤ… krizฤ™ ar netektฤฏ. ล iuo atveju rekomenduojame kreiptis individualiai psichoterapeuto konsultacijai.
โœ…ย Iล SAMIAU APIE METODฤ„
Mindfulness metodika, kuri susideda iลก moksliniais tyrimais validuotลณ meditaciniลณ uลพsiฤ—mimลณ bei psichoterapijos (kognityvinฤ—s elgesio terapijos) pagrindลณ, ลกiuo metu viena plaฤiausiai naudojamลณ pasaulyje kaip efektyvus pasirลซpinimo savimi ir psichologinฤ—s bei emocinฤ—s sveikatos gerinimo, depresijos ir depresijos atkryฤio prevencijos bลซdลณ.
Mindfulness grupes lanko ฤฏvairiausio amลพiaus ลพmonฤ—s, varginami streso, susiduriantys su psichologiniais sunkumais ar kenฤiantys nuo lฤ—tiniลณ ligลณ. Kaip streso maลพinimo bลซdฤ… ลกiฤ… metodikฤ… taiko ฤฏvairiausiลณ profesijลณ atstovai: nuo kariลณ iki mokytojลณ bei gydytojลณ, verslininkลณ.
Metodo efektyvumas ฤฏrodytas gausybe moksliniลณ tyrimลณ. Vakarลณ ลกalyse plaฤiai taikomas ir valstybinฤ—se ligoninฤ—se bei poliklinikose.
Sฤ…moningumo meditacija praktikuojama ฤฏvairiose kompanijose โ€“ nuo JAV Rytuose esanฤio Volstryto iki Vakaruose ฤฏsikลซrusio Silicio slฤ—nio. Ja naudojasi Google ir NASA specialistai, jos principus taiko elitiniai JAV kariai.
Mindfulness praktikลณ efektyvumฤ… iลกbandฤ— tiek privatลซs klientai, tiek organizacijos, susidลซrusios su dideliais pandemijos situacijos sukeltais iลกลกลซkiais, o nuotoliniu bลซdu vykusiuose tokiuose mokymuose jau dalyvavo net tik ลพmonฤ—s iลก visos Lietuvos, bet ir lietuviai, gyvenantys Norvegijoje, Danijoje, Vokietijoje, Austrijoje.
——————————–
โœ…ย Iล SAMIAU APIE MOKYMลฒ PROGRAMฤ„:
โ€ข ฤฎvadinฤ— konsultacija. Siekiant uลพtikrinti grupฤ—s veiksmingumฤ… ir dalyviลณ motyvacijฤ…, norinฤius dalyvauti programoje pirmiausiai kvieฤiame ฤฏ ฤฏvadinฤ™ konsultacijฤ… su mindfulness mokytoju (telefonu ar on-line, zoom platformoje). ล ios konsultacijos trukmฤ— โ€“ 30 min. Jeigu konsultacijos metu paaiลกkฤ—ja, kad ลกie uลพsiฤ—mimai netinka, specialistฤ— patars apie kitus galimus problemลณ sprendimo bลซdus. Jeigu uลพsiฤ—mimai apsisprendลพiama dalyvauti visame kurse, konsultacijos kaina (19 eur) ฤฏskaiฤiuojama ฤฏ galutinฤ™ visos programos kainฤ….
โ€ข ฤฎvadinฤ— paskaita skirta supaลพindinimui su sฤ…moningu dฤ—mesingumu (mindfulness) grฤฏstos kognityvinฤ—s terapijos principais, su ลกios praktikos pagrฤฏstumu.
โ€ข 8 savaiฤiลณ trukmฤ—s mokymai. Mokymus sudaro 8 kassavaitiniai 3 ak.v al. trukmฤ—s uลพsiฤ—mimai antradienio vakarais, nuo 18.30 iki 21.00 val., vykstantys nuotoliniu bลซdu, naudojant ZOOM.US platformฤ….
โ€ข Mindfulness diena skirta visลณ gautลณ ลพiniลณ uลพtvirtinimui ir trunka visฤ… dienฤ…, daug dฤ—mesio skiriama svarbiausiลณ pratimลณ iลกbandymui, jลณ atlikimui praktikoje, susipaลพinimui su papildomomis praktikomis, tiesiogiai priลพiลซrint patyrusiam specialistui.
——————————–
โ€ผUลพsiregistravus su Jumis susisieksime dฤ—l individualios konsultacijos laiko.
Registracijos forma :ย https://bit.ly/3TlL7rc
Iลกsamesnฤ— informacija : tel. +370 682 15454, el.paลกtu: info@animo.lt
Daugiau apie mindfulness: Youtube kanale โ€žPsichoterapijos ekspertai โ€“ ลฝmogaus institutasโ€œ,ย www.animo.lt,ย www.mindfulness.lt
——————————–
โœ…ย DALYVIลฒ ATSILIEPIMAI:
Kas buvo naudingiausia mindfulness mokymuose?
โ€ข Pakeitฤ— mano supratimฤ… ฤฏ gyvenimo kokybฤ™, ฤฏ bendravimฤ…, ฤฏ save paฤiฤ…. Atsakymai aiลกkลซs, pagrฤฏsti moksliลกkai, tikslลซs ir nekeliantys abejoniลณ. Pagaliau suvokiau meditacijos esmฤ™ ir iลก tikro pajutau jos naudฤ…. Supratau kas yra ฤฏsisฤ…moninimas. Kai nusileisti iลก padangiลณ gyvenimo neลพinia kur esanฤio ฤฏ dabarties akimirkฤ….
โ€ข Man labai padฤ—jo atskirti kylanฤias emocijas, jausmus nuo manฤ™s paฤios, daugiau pasitikฤ—ti savimi ir tuo, kad galiu pati pasirinkti kaip reaguoti ฤฏ vienฤ… ar kitฤ… iลกkylanฤiฤ… sudฤ—tingฤ… situacijฤ…. Daugiau ramybฤ—s patiriu kasdienybฤ—je, pradฤ—jau geriau miegoti .
โ€ข Padฤ—jo keisti mano mฤ…stymฤ…, nes supratau kad gyvenau maลพai kฤ… kasdien matydama – tik bฤ—gau ir laukiau kol gyvenimas pagerฤ—s ateityje, meilฤ— ir atjauta sau โ€“ naujas poลพiลซris ir praktikos tai puoselฤ—ti.
โ€ข Emociลกkai buvau suvalgiusi maลพiausiai 10 kg. Pradฤ—jau sฤ…moningai stebฤ—ti savo sotumo jausmฤ… ir nevalgau, kol jฤฏ jauฤiu. ล iandienos rezultatas (po 8 savaiฤiลณ) – 6 kg. Pastebฤ—jau, kad tapau darbingesnฤ— ir ne taip greitai pavargstu. Maลพiau piktinuosi ir tampu atlaidesnฤ— sau ir ลกalia esantiems. โ€ข Iลกmokau atskirti savo „pilnaprotavimฤ…” nuo „autopilotavimo”. Smalsumas, sฤ…moningas klausymas ir sฤ…moningas kalbฤ—jimas – ลกiandien jie man svarbiausi ir aktualiausi.
Kaip vertinate dalyvavimฤ… ON-LINE?
โ€ข Kadangi gyvenu Maลพeikiuose, kitu bลซdu ir nebลซtลณ pavykฤ™ dalyvauti, todฤ—l be galo dลพiaugiuosi ON-LINE kursu.
โ€ข Gyvenu uลพsienyje, todฤ—l man svarbu, kad galฤ—jau pabendrauti lietuviลณ kalba, o ypaฤ medituoti gimtฤ…ja kalba.
โ€ข ล is bลซdas man labai priimtinas. Nors gyvenu Vilniuje ir galฤ—ฤiau dalyvauti gyvai, mieliau rinkฤiausi ON-LINE. Privalumai: laiko taupymas, meditacijos atlikimas patogiu bลซdu atsigulus, atsisฤ—dus, ฤฏsiklausymas ฤฏ kiekvienฤ… kalbantฤฏ, atrodo, jis kalba bลซtent tau. Jutau ir bendrystฤ™, ir grupฤ—s geranoriลกkumฤ… bei ลกilumฤ….
Apie mokytojos darbฤ…:
โ€ข Savo srities profesionalฤ—, puiki moderatorฤ—, ฤฏkvฤ—pฤ—ja. Bendrauja labai lengvai, autentiลกkai, nuo pirmo susitikimo be jokio spaudimo ir ekspertiลกkumo su savotiลกku lengvumu, drฤ…sino priimti idฤ—jas, dalintis patirtimi. Grupฤ—je buvo jauku ir malonu bลซti.
โ€ข Mokytojos ir grupฤ—s ryลกys. Jis savaime yra terapinis, pastiprinantis, palaikantis, ฤฏkvepiantis,
โ€ข Atidi, dฤ—mesinga, nuoลกirdi. Tikra atjauta.
โ€ข Betarpiลกkas priฤ—mimas, labai ลกvelni uลพsiฤ—mimลณ disciplina, be uลพsiลพaidimลณ bereikalingomis kalbomis (tai daลพna kitur). Labai malonios meditacijos, nes jos balsas labai tinkamas.
โ€ข Visiลกkas palaikymas iลกtisas 8 savaites net ir tarpuose tarp uลพsiฤ—mimลณ.
#mindfulnessย #onlinegrupe

Details

Start:
6 gruodลพio, 2022 @ 8:00 am
End:
24 sausio, 2023 @ 5:00 pm